Keukens

Luxe, minimalistisch of juist landelijk? Een keuken is het visitekaartje van je huis: een ruimte die je met trots laat zien aan gasten die komen aanschuiven. Is dit niet meer het geval? Met onze vakkundige keukenrenovaties maken we je oude keuken weer tot een droomkeuken.

Voor we beginnen bespreken we samen je wensen en ideeën. We werken desgewenst samen met gerenommeerde keukenbouwers om extra expertise aan ons team toe te voegen.

Vervolgens nemen wij de gehele renovatie van je keuken uit handen, inclusief leidingwerk, metsel- en tegelwerk, verlichting en het plaatsen van inbouwapparatuur.

1

Inventarisatie

Eerst inventariseren we je wensen. Wat wil je laten uitvoeren en wat komt erbij kijken? We luisteren goed, geven vrijblijvend advies en sparren graag.

2

Plan van aanpak

Wij maken een helder plan van aanpak en een duidelijke offerte met een eerlijke prijs. Afspraak is bij ons afspraak, dus niets onverwachts.

3

Goede communicatie

De klussen worden van begin tot eind door ons uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop. Je hebt altijd één aanspreekpunt en we gaan niet weg tot je 100% tevreden bent.