Woningrenovatie

Ben je blij met het karakter van je huis, of geniet je nog iedere dag van de ligging, maar zou je ruimer, moderner en duurzamer willen wonen? Dan is een woningrenovatie een uitkomst. Bij Meierij Woningrenovatie hebben we tientallen jaren ervaring met het volledig renoveren van woonhuizen.

Lijkt zo’n renovatie je een grote stap en veel werk? Ons team verzorgt de renovatie van begin tot eind. Van de eerste tekeningen tot de afbraak en van de bouw tot de oplevering, alles wordt geregeld. We zorgen dat je slechts één contactpersoon hebt voor de gehele renovatie, wel zo prettig.

1

Inventarisatie

Eerst inventariseren we je wensen. Wat wil je laten uitvoeren en wat komt erbij kijken? We luisteren goed, geven vrijblijvend advies en sparren graag.

2

Plan van aanpak

Wij maken een helder plan van aanpak en een duidelijke offerte met een eerlijke prijs. Afspraak is bij ons afspraak, dus niets onverwachts.

3

Goede communicatie

De klussen worden van begin tot eind door ons uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop. Je hebt altijd één aanspreekpunt en we gaan niet weg tot je 100% tevreden bent.

We kunnen je ook helpen met